Beton zagen

Beton zagen

Voor het minutieus zagen van beton heeft ons bedrijf alle apparatuur in huis en werken wij in zowel Noord-Brabant en Limburg als de rest van Nederland. JBB Betonboringen uit Mierlo doet immers meer met beton dan enkel het boren ervan! Zo werken we met een eigen vloerzaagmachine, uitgerust met een zeer groot zaagblad. Deze stelt ons in staat om uiterst efficiënt een gat in de betonvloer van uw woning in Noord-Brabant te zagen. Kunnen we er niet bij met dit apparaat, dan gebruiken we een handzaagmachine. Door het gebruik van het juiste materieel kunnen we beton precies zo zagen zoals u dat wenst! Na gedane arbeid ruimen we alles weer supernetjes op, zodat u weer direct verder kunt met de afwerking.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voor het zagen van beton neemt u een expert uit Noord-Brabant in de arm

Beton zagen is geen sinecure – het materiaal is zeer stug en weinig bewerkelijk. Om snel en accuraat sneden te maken in een betonvloer, moet er door een specialist uit Noord-Brabant gereedschap worden gebruikt dat speciaal gemaakt is om hierin te zagen. Het gebruik van de juiste zaagbladen en krachtige zaagmotoren betekent ook dat de zaagsnede niet rafelig wordt. Dit komt de integriteit van de betonvloer waarin wij zagen weer ten goede, zodat uw woning in Noord-Brabant zeer stevig is. Naast het zagen van uw betonvloer zijn wij ook gespecialiseerd in het zagen van trappengaten bij woningen in Noord-Brabant. Zo creëren wij met gemak een gat voor uw nieuwe trap, terwijl wij het oude trapgat dichtstorten met vers beton. Bij JBB Betonboringen leveren wij altijd maatwerk!

Neem contact op met de experts

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met al hun betonbewerkingsklussen. Wij doen namelijk meer dan enkel beton boren en zagen in de regio Noord-Brabant en Limburg – wat dacht u bijvoorbeeld van het slijpen van sleuven voor elektriciteitskabels bij een project? U neemt contact met ons op door te bellen naar 06 – 43 07 88 25, voor advies over uw project of het aanvragen van een persoonlijke offerte. JBB Betonboringen uit Mierlo levert altijd het gewenste resultaat!

Onze specialiteiten

JBB-Betonboringen Dennehoutstraat 18 5705 XS  Helmond  
Contact
Maak kennis met JBB Betonboringen en neem vrijblijvend contact met ons op voor een zorgvuldige aanpak en schone oplevering. Wij staan u graag te woord!

JBB Betonboringen Dennehoutstraat 18 5706 XS Helmond

Tel.: 06 – 43 07 88 25 E-mail: info@jbb-betonboringen.nl