Sleuven slijpen

Sleuven slijpen

Sleuven slijpen, hakken en frezen in beton is een van de specialiteiten van ons bedrijf, zowel in Noord-Brabant als in de provincie Limburg. JBB Betonboringen uit Mierlo is uiterst ervaren in het maken van een sleuf op maat in beton voor de aanleg van elektra, waterleidingen of afvoersystemen bij panden in Noord-Brabant. Dit is immers een zeer precieze klus, die met de grootste zorg uitgevoerd moet worden. Wij slijpen de sleuven voor elektriciteit of water exact op maat en waar u ze hebben wilt in uw Noord-Brabantse pand. Het frezen van sleuven in beton is geen gemakkelijke klus – schakelt u daarom ook de vakmensen in die werkzaam zijn in de provincies Noord-Brabant en Limburg!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat sleuven slijpen voor aanleg van voorzieningen bij uw pand in Noord-Brabant

Wij werken onder andere met een vijfbladenzaagmachine, waardoor de sleuven die wij slijpen exact de juiste diepte hebben voor de voorzieningen bij uw pand in Noord-Brabant. Door deze manier sleuven in het beton te frezen, is bijkappen door een loodgieter en elektricien gelijk niet meer nodig. Iedere sleuf die wij in uw beton maken is namelijk exact op maat, zodat het precies past bij uw pand in Noord-Brabant. Strakke sleuven en rechte doosjes op de juiste diepte zijn onze handelsmerken. Uiteraard werken wij secuur en vrijwel stofvrij; zodra wij gereed zijn laten wij de werkplaats weer netjes achter.

Vele diensten voor betonbewerking

JBB Betonboringen doet echter meer dan enkel het slijpen van sleuven voor elektra en water bij panden in Noord-Brabant en Limburg. Ook zagen wij beton voor u exact op maat, kunnen wij een trapgat voor u creëren en voeren we waar nodig grondboringen uit. Bij ons vertrouwt u altijd op een vriendelijke, grondige en scherp geprijsde dienstverlening. Dat wilt u toch ook?

Neem contact op met de experts

Voor het maken van sleuven in beton en andere klussen draaien wij onze hand niet om, of u nu gevestigd bent in Noord-Brabant, Limburg of elders in Nederland. Of u ons nu in wilt zetten voor betonboringen of het slijpen van sleuven voor elektriciteit, wij staan klaar om u te helpen en uw pand in Noord-Brabant klaar te maken voor de voorzieningen. Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op via 06 – 43 07 88 25. Wij geven u graag een persoonlijk advies voor uw project. Ook kunt u direct een offerte bij ons aanvragen. Bij welk project kan JBB Betonboringen uit Mierlo u van dienst zijn?

Onze specialiteiten

JBB-Betonboringen Dennehoutstraat 18 5705 XS  Helmond  
Contact
Maak kennis met JBB Betonboringen en neem vrijblijvend contact met ons op voor een zorgvuldige aanpak en schone oplevering. Wij staan u graag te woord!

JBB Betonboringen Dennehoutstraat 18 5706 XS Helmond

Tel.: 06 – 43 07 88 25 E-mail: info@jbb-betonboringen.nl