Beton boren

Beton boren

Om te kunnen boren in een betonnen muur bij uw pand in Noord-Brabant of Limburg moet er gebruik worden gemaakt van het juiste materieel. Bij JBB Betonboringen uit Mierlo, Noord-Brabant, hebben we al het gereedschap in huis om netjes te kunnen boren, zelfs in het meest weerbarstige beton of steen. Het mooi netjes houden van de gaten is tevens een vak apart – een vak dat wij na meer dan tien jaar ervaring uiterst goed verstaan! Zelfs voor specialistische klussen zoals het boren van gaten in asfalt bij een wegproject in Noord-Brabant draaien wij onze hand niet om. Geeft u direct aan in welke betonnen muur u gaten wilt laten boren bij uw pand in Noord-Brabant, dan klaart JBB Betonboringen voor u de klus.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat boren in de betonnen muur van uw pand in Noord-Brabant over aan vakmensen

Voordat wij gaan boren in asfalt of een muur van beton of steen, is het van belang dat wij weten welke diameter de gaten moeten hebben bij uw pand in Noord-Brabant of Limburg. Wij boren van 14 mm tot 400 mm in elke soort beton of steen. Voor grotere diameters kunt u bij ons tevens informeren. Ons specialistisch gereedschap stelt ons in staat om te boren met water of een geïntegreerde stofzuiger, wat ervoor zorgt dat er zo weinig mogelijk stof uit het beton of steen vrijkomt. Na het afronden van de klus zorgen wij er uiteraard ook voor dat de werkplek weer netjes opgeruimd wordt.

Voor al uw betonwerken zijn wij uw partner

Naast het boren van gaten in beton, steen of asfalt kunnen wij u ook met vele andere werkzaamheden van dienst zijn in Noord-Brabant. Als u gaten wilt laten zagen in betonvloeren, dan wel voor het aanleggen van een nieuw trapgat of een overige constructie, kunnen we dat direct voor u oppakken. Ook zijn wij in te schakelen voor sloopwerken, met betrekking tot de veilige afbraak en verwijdering van beton, steen en soortgelijke bouwmaterialen.

Bel ons direct voor advies of een offerte

Wilt u ons zo snel mogelijk inzetten om te boren in asfalt of de betonnen muur van uw pand in Noord-Brabant of voor een andere klus in de omgeving van Mierlo? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 43 07 88 25. U krijgt van ons een advies op maat voor uw project, waarna u direct bij ons een offerte kunt aanvragen. Ook voor specifieke, zeer afwijkende opdrachten kunt u met JBB Betonboringen uiteraard in overleg. Of u ons nu wilt laten boren in een betonnen muur of een gat voor uw afzuigkap wilt laten maken in uw woning in Noord-Brabant, wij klaren de klus!

Onze specialiteiten

JBB-Betonboringen Dennehoutstraat 18 5705 XS  Helmond  
Contact
Maak kennis met JBB Betonboringen en neem vrijblijvend contact met ons op voor een zorgvuldige aanpak en schone oplevering. Wij staan u graag te woord!

JBB Betonboringen Dennehoutstraat 18 5706 XS Helmond

Tel.: 06 – 43 07 88 25 E-mail: info@jbb-betonboringen.nl