Beton boren

Beton boren

Wij voeren alle werkzaamheden uit rondom uw nieuw of bestaand trapgat, waaronder het zagen hiervan. JBB Betonboringen kan snel, netjes en op maat een nieuw trapgat voor u zagen of uithakken. Uiteraard zullen wij reeds bestaande trappengaten indien gewenst ook netjes weer dichtstorten en feilloos afwerken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat uw trapgat zagen met de juiste apparatuur

Het zagen van een trapgat in een ondergrond van beton is een complexe zaak. Het materiaal is uiteraard zeer stevig en moeilijk te snijden of breken. Bij JBB Betonboringen beschikken we over gespecialiseerd gereedschap waarmee het zagen in een betonvloer mogelijk wordt. Dankzij het gebruik van een correct zaagblad en een krachtige motor wordt de snede mooi strak. Ook als u geen trapgat wilt laten zagen, kunnen wij alsnog zaagwerkzaamheden verrichten voor uw betonvloer. Tevens verrichten wij vele andere betonwerken, zoals het slijpen van sleuven in beton voor de aanleg van elektra en bewatering.

Wij knappen uw klus secuur voor u op

JBB Betonboringen is partner in betonwerken voor u als particulier én voor uw bedrijf. Door te werken in deze verschillende markten hebben wij over de afgelopen tien jaar uiterst veel ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij u van dienst zijn met vrijwel ieder project voor betonbouw. Geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op en bel naar 06 – 43 07 88 25 voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat boren in uw betonnen muur over aan de vakmensen

Voordat wij gaan boren in een muur van beton of steen, is het van belang dat wij weten welke diameter uw gaten moeten hebben. Wij boren van 14 mm tot 400 mm in elke soort beton of steen. Voor grotere diameters kunt u bij ons tevens informeren. Ons specialistisch gereedschap stelt ons in staat om te boren met water of een geïntegreerde stofzuiger, wat ervoor zorgt dat er zo weinig mogelijk stof uit het beton of steen vrijkomt. Na het afronden van de klus zorgen wij er uiteraard ook voor dat de werkplek weer netjes opgeruimd wordt.

Voor al uw betonwerken zijn wij uw partner

Naast het boren van gaten in beton, steen of asfalt kunnen wij u ook met vele andere werkzaamheden van dienst zijn. Als u gaten wilt laten zagen in betonvloeren, dan wel voor het aanleggen van een nieuw trapgat of een overige constructie, kunnen we dat direct voor u oppakken. Ook zijn wij in te schakelen voor sloopwerken, met betrekking tot de veilige afbraak en verwijdering van beton, steen en soortgelijke bouwmaterialen.

Bel ons direct voor advies of een offerte

Wilt u ons zo snel mogelijk inzetten om te boren in uw betonnen muur of voor een andere klus? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 43 07 88 25. U krijgt van ons een advies op maat voor uw project, waarna u direct bij ons een offerte kunt aanvragen. Ook voor specifieke, zeer afwijkende opdrachten kunt u met JBB Betonboringen uiteraard in overleg. Of u ons nu wilt laten boren in een betonnen muur of een gat voor uw afzuigkap wilt laten maken, wij klaren de klus!

Onze specialiteiten

JBB-Betonboringen Dennehoutstraat 18 5705 XS  Helmond  
Contact
Maak kennis met JBB Betonboringen en neem vrijblijvend contact met ons op voor een zorgvuldige aanpak en schone oplevering. Wij staan u graag te woord!

JBB Betonboringen Dennehoutstraat 18 5706 XS Helmond

Tel.: 06 – 43 07 88 25 E-mail: info@jbb-betonboringen.nl