Trappengat maken

Trappengat zagen

Wij voeren alle werkzaamheden uit rondom uw nieuw of bestaand trapgat bij uw woning of bedrijfspand in Noord-Brabant of Limburg, waaronder het zagen hiervan. JBB Betonboringen uit Mierlo, Noord-Brabant, kan snel, netjes en op maat een nieuw trapgat voor u zagen of uithakken. Uiteraard zullen wij reeds bestaande trappengaten indien gewenst ook netjes weer dichtstorten en feilloos afwerken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat het trapgat zagen met de juiste apparatuur in uw woning in Noord-Brabant

Het zagen van een trapgat bij woningen in Noord-Brabant en Limburg in een ondergrond van beton is een complexe zaak. Het materiaal is uiteraard zeer stevig en moeilijk te snijden of breken. Bij JBB Betonboringen beschikken we over gespecialiseerd gereedschap waarmee het zagen in een betonvloer mogelijk wordt. Dankzij het gebruik van een correct zaagblad en een krachtige motor wordt de snede mooi strak. Ook als u geen trapgat wilt laten zagen, kunnen wij alsnog zaagwerkzaamheden verrichten voor uw betonvloer in Noord-Brabant. Tevens verrichten wij vele andere betonwerken, zoals het slijpen van sleuven in beton voor de aanleg van elektra en bewatering.

Wij knappen uw klus secuur voor u op

JBB Betonboringen is partner in betonwerken voor u als particulier én voor uw bedrijf. Door te werken in deze verschillende markten hebben wij over de afgelopen tien jaar uiterst veel ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen wij u van dienst zijn met vrijwel ieder project voor betonbouw. Geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op en bel naar 06 – 43 07 88 25 voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.

Onze specialiteiten

JBB-Betonboringen Dennehoutstraat 18 5705 XS  Helmond  
Contact
Maak kennis met JBB Betonboringen en neem vrijblijvend contact met ons op voor een zorgvuldige aanpak en schone oplevering. Wij staan u graag te woord!

JBB Betonboringen Dennehoutstraat 18 5706 XS Helmond

Tel.: 06 – 43 07 88 25 E-mail: info@jbb-betonboringen.nl