Gat boren afzuigkap

Gat boren afzuigkap

Nauwkeurig vakwerk, Vrijwel elke klus

JBB Betonboringen is een familiebedrijf met meer dan tien jaar ervaring. Of het nu gaat om sleuven slijpen, hakken en frezen, betonboren, betonzagen, sloopwerk, trappengat zagen of grondboringen: wij klaren de klus snel en accuraat tegen een concurrerende prijs! Waarbij we altijd alles schoon en verantwoord achterlaten voor de volgende specialisten als elektricien en loodgieter. Bovendien is afspraak ook afspraak. Als u belt, reageren we snel. Neem dus contact met ons op en ervaar wat wij voor ú kunnen betekenen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een gat boren voor uw afzuigkap regelen wij direct voor u

Ons bedrijf staat voor het afleveren van nauwkeurig vakwerk. Als ervaren vakmensen kunnen wij vrijwel elke klus voor u opknappen als het aankomt op betonbewerking. Met behulp van hoogwaardige apparatuur kunnen wij netjes en secuur werken, waardoor stofvorming in en rondom de werkplaats tot een minimum beperkt blijft. Naast het boren van een gat voor uw afzuigkap, kunnen wij uiteraard nog vele andere werkzaamheden voor u verrichten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan betonwerken zoals:

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven op projectbasis. Zodra de bouwtekening is goedgekeurd stropen wij de mouwen op en gaan wij direct voor u aan de slag!

Maak direct kennis met ons bedrijf

JBB Betonboringen is uw vertrouwde partner in alle vormen van betonbewerking. Als u wilt informeren over het uitvoeren van uw project, neemt u dan direct contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar telefoonnummer 06 – 43 07 88 25. Wij adviseren u vervolgens over de werkzaamheden en kunnen u een offerte op maat aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een vakman om een gat te boren voor uw afzuigkap of een partner in betonwerken voor een groot bouwproject, JBB Betonboringen staat voor u klaar!

JBB-Betonboringen Dennehoutstraat 18 5705 XS  Helmond  
Contact
Maak kennis met JBB Betonboringen en neem vrijblijvend contact met ons op voor een zorgvuldige aanpak en schone oplevering. Wij staan u graag te woord!

JBB Betonboringen Dennehoutstraat 18 5706 XS Helmond

Tel.: 06 – 43 07 88 25 E-mail: info@jbb-betonboringen.nl